Nästa prov hos Ahlberg den 19/8 kl 18:30

ROBOTIC ÖLERS MÅNADSBLAD

Juni 2011

Provning nr 195 den 17/6 var hos  Kjell

Tema:  Smått å gott

Provresultat:

1

Nils Oscar India Ale 6,98

 

2 Black Isle Organic Goldeneye Pale Ale 6,88

 

3

Bavaria 5,11
  4 Arboga Ekologisk 5,05
  5 Ambar Especial 4,60

Bonusdryck:

15-årig singelmalt, gin mm

Kommentarer:

Skor och kläder av, sen låg nästan hela ölklubben i Kjelles varma pool. Fin start! Tog en bra stund innan vi tog oss in igen.
När nu vi äntligen fått tillökning i klubben så blev det naurligtvis återanvändning av en hel del kul historier! Ja dråpligt och helt galet ibland. Sen blev det gapskratt när Kjell berättade om stötar han fått när han reparerade TV...när han kom åt 15kv så kommenterade övriga reparatörer att det var minsann 25Kv i högspänningen. Kjell: Ja på färg-TV, ja! Kjell ringde också efter betjäning, men det fungerade dåligt så det blev mest inspelade kommentarer på telefonsvararen, sen impregnerade han soffan lite också. Oj, vad mat det var, en ny fluga hos klubbens värdar? Vi får kanske planera lite så alla vet vad som gäller inför proven, Ahlberg var mätt redan i starten.
Öl drack vi också, det var tre ganska intetsägande öl i början men det tog sej på slutet. Något förvirrat var det då Kjell sa att vi gissade rätt på Hop Yard IPA, men det var tydligen Nils Oscar India Ale som dök upp igen efter 6 år.
Sen inträffade det fantastiska när Stjärnans  PV rullade in på uppfarten, att klubben var fulltalig en stund, så det blev ett gruppfoto! Tyvärr något oskarpt, men det duger.
Lite planering inför 200-prover i december fick vi till, nu är det tummen ur som gäller tills dess. En t-shirt skall designas och inbjudan till alla som vart med inklusive hedersmedlemmen så klart!
Hemfärden gick ganska bra för de som tryckte in sej i den enda bilen som gick inåt stan....

Ses hos Ahlberg den 19/8!

Webmaster
 

Närvarande:8st (9 en stund) Pär Andersson X
Leif Hainsalo X
Jan-Erik Ahlberg X
Per Stjärnesund  
Alf Widlund X
Jens Svedberg X
Kjell Johansson X
Håkan Olandersson X
Sonny Ögren X

Tidigare månadsblad

Turordning