Nästa prov hos Stjärnan den 7/5 kl 18:30

ROBOTIC ÖLERS MÅNADSBLAD

April 2010

Provning nr 182 den 16/4 var hos  Ahlberg

Tema:  Blandat

Provresultat:

1

Mikkeller Jackie Brown 6,63

 

1 S:t Eriks Pilsner 6,50

 

3

Mohawk Extra India Pale Ale 6,13

 

4

Ocean Eko Pale Ale 5,51

 

5

Scarecrow 5,16

Bonusdryck:

Whiskey några sorter så klart

Kommentarer:

7 förvirrade själar i en urskog, så är det ibland och så var det nog idag med. Man vet inte ens hur det gick till att komma dit…den 8:e hade fått åka långt med buss under dagen eftersom flygplanen stod still och valde att hoppa över denna gång. Värdinnan var närvarande i hemmet, så lite mer ordning var det väl. Inte minst bra när stackars taxichaffisar inte heller hittar!
Ölen var både nästan smaklös och inte. Exempelvis Mohawk hade Sigtuna hällt i allt dom hade när de bryggde ölen, mycket olika smaker där! (Analprov enligt A.W.) Mikeller går ju inte heller av för hackor, medan Oceanbryggeriet låg i den mer uttunnade trakten. Kjell var på riktigt prathumör, det var knappt nån ände på historierna i kväll. Både nytt och gammalt fick vi höra i brasans värme. Affe hade också fin-fina storys från stranden i Thailand, lite avundsjuk blev Jens!
Leffe fick hastigt avbryta provet, då ett av barnen hemma hastigt insjuknade. Det var dock ingen fara, men en snabb resa hem blev det. Ja, dåså, ses hos Stjärnan den 7/5!

Webmaster
 

Närvarande:7st Pär Andersson X
Leif Hainsalo X
Jan-Erik Ahlberg X
Per Stjärnesund X
Alf Widlund X
Jens Svedberg X
Kjell Johansson X
Håkan Olandersson

Tidigare månadsblad

Turordning