Nästa prov hos Ahlberg fredag 29/6 kl.18.30

ROBOTIC ÖLERS MÅNADSBLAD

Maj 2007

Provning nr 150 den 25/5 var hos Kjell

Tema: Det som fanns

Provresultat:

1

Anchor Bock Bier 7,62

 

2 Falcon Påskbrygd 7,29

 

3

Oppigårds Easter Ale 7,02

 

4

Landsort Lager 7,02
5 Slottskällans BelgoDubbel 6,46
6 Cantillon Iris 5,18

Bonusdryck:

Fanns i barskåpet

Kommentarer:

Vi hade hoppats på en solig kväll, men det var för lite för kallt för pool-party hos Kjell.
Tyvärr bara 5 medlemmar anlände, men vi pratade på som 10. Vi hann knappt dricka öl under allt surr om händelserna i medlemmarnas liv. Man måste förundras hur vissa arbetsgivare behandlar sina anställda...Vi firade i alla fall en återkomst!
Nåväl, hur dumt det än är så kommer ändå någon slags rättvisa att visas framöver, hoppas vi.
En (ofrivillig) repris startade upp kvällens öldrickande, men Landsort lager tål att drickas fler ggr. Poängen ovan är kvällen resultat, men den sammanräknade poängen med tidigare prov blev 7,56.
Sedan bjöds det på mörkare och mycket goda öl senare under kvällen som blev längre än vanligt och pågick långt efter midnatt. Att sedan Falcon kom före Oppigård förstår jag nu inte efteråt, men så är det ibland. Alla kunde inte vara kvar då kvällen 6:e öl (Cantillon Iris) serverades, det blev nästan som en bonusöl.
I baren stod det mera förfriskningar av alla slag, whiskey, cognac, och likörer. Ylva hade dukat fram en massor av nyttigheter  på bordet, vi fick mer än vi mäktade med. Skål Kjell och Ylva!
Pälle och Affe fick dra  Norgeresan -85, där stora misstag gjordes med Air-X flygvärdinnor och flygfrakter . Allt slutade ändå gott, även om de grämer sig 22 år senare om en del saker...

Nu ses vi hos Ahlberg, men datumet kanske dröjer eftersom drummeln är och guppar i Medelhavet ett par veckor, med avstängd telefon.


/Webmaster

 

Närvarande:5st Pär Andersson X
Leif Hainsalo X
Jan-Erik Ahlberg  
L-G Karlsson  
Per Stjärnesund  
Alf Widlund X
Jens Svedberg  
K-G Hägglund X
Kjell Johansson X
Håkan Olandersson

Tidigare månadsblad

Turordning