Nästa ölprov hos K-G fredagen den 22/3 kl 18:30   Vänligen meddela K-G eller webmaster om ni tänker komma!     Senaste nytt    Ahlberg är nygift!!!

ROBOTIC ÖLERS MÅNADSBLAD

Februari 2002

Provning nr 92 den 22/2 var hos: Leffe

Tema:Öl

Provresultat:

1

Riggwelter strong Yorkshire ale 7,38

 

2

Bitter & twisted 6,77

 

3

Leute bokbier 6,74

 

4

Victoria bitter 4,20

 

5

Miller lite 2,69

Bonusöl:

Munkbo starkölsglögg

Kommentarer:

Denna provning var det stor spridning på smakerna, vilket gav både låga och lite högre betyg. Äntligen fick vi prova Miller lite, mycket skitsnack har det varit genom åren om denna öl, och visst levde den upp till förväntningarna. Plats nr 434 i topplistan är väl ungefär rätt! Lätt att förväxla med ett glas kallt vatten....
Sedan var det en lam australiensare, en äkta belgare, en gansk ljus skotte och till sist en mörk tung skummande engelsman. Det var bra gissat av kassören denna gång, ett par fullträffar faktiskt. Allt detta och lite starkölsglögg(!)+whisky i betong med kran gjorde nog slut på stjärnans långvariga sjukdom. I sedvanlig ordning hos Leffe skulle ölen även kalibreras rätt innan intag. Sedan fanns det andra genitalier som skulle kontrolleras, och vem hade varmast hand?
Rundsnack om släpkärror, stollar på verkstan som varit med ett tag, häst-Hasse och annat löst folk blev det också. Och var är röda lådan nr 3, ???
Paulina ,senaste (sista?) tillskottet bland ölklubbsbarnen charmade bland annat kassören mellan ölen.
Denna gång tog vi beslut om att avveckla inbetalningarna, så i fortsättningen får värden själv ta sina egna kostnader direkt.
Mer Riggwelter, det livar upp gamla gubar!

/Webmaster

 

 

Närvarande:8ST  Pär Andersson X
Leif Hainsalo X
Jan-Erik Ahlberg X
L-G Karlsson
Per Stjärnesund X
Alf Widlund X
Jens Svedberg
K-G Hägglund X
Göran Asplund X
Håkan Olandersson  X

Tidigare månadsblad

Turordning